Faleoloa ogaumu

Tala Fou

Pepa taai malulu

Pepa ta'ai malulu o se oloa e maua mai i le ta'avale vili vevela i le vevela o le potu i lalo ifo o le vevela fa'asa'o.Ole tele ole fa'aoga ile gaosiga ole ta'avale, mea tau eletise, ma isi. Ta'avale malulu o lo'o ta'avale i le vevela fa'asao, ae e masani ona malamalama o le ta'avale e fa'aaoga ai se mea ta'avale i le vevela o le potu.
Pepa ta'ai malulu o le fa'apu'upu'u o le uamea fa'apipi'i masani o le uamea fa'afefete, e ta'ua fo'i o le pepa ta'ai malulu, e masani ona ta'ua o le pepa ta'ai malulu, ma o nisi taimi e sese ai le tusiaina o le pepa malulu.O le ipu malulu o se fasi u'amea vevela o le carbon structural steel masani, lea e sili atu le malulu i totonu o se ipu uamea ma le mafiafia e itiiti ifo i le 4mm.Ona o le taʻavale i le vevela o le potu, e leai se fua e gaosia.O le mea lea, o le ipu malulu o loʻo i ai le tulaga lelei o luga ma maualuga le saʻo.Faʻatasi ma togafitiga faʻafefe, o ona mea faʻainisinia ma faʻagasologa o mea e sili atu nai lo i latou o laupepa uʻamea vevela.I le tele o fanua, aemaise lava I le fanua o le gaosiga o masini fale, ua faasolosolo malie ona suia le uamea vevela.
O a fanua e mafai ona fa'aoga i ai pepa taai malulu?
O vaega o loʻo i totonu o le tele o mea i le olaga i aso taʻitasi ma gaosiga o gaosiga o loʻo faʻamamaina e ala i faiga faʻatekonolosi lavelave, e pei lava o laupepa malulu, lea e masani ona faʻaaogaina i le tele o fanua, alu i le pikiina, taʻavale malulu, degreasing, O se faasologa o gaioiga gaosiga e pei o le e mafai ona fa'aoga fa'amau e fa'aoga ai mea faigaluega fa'apitoa ta'itasi e fa'atino ai ana lava galuega.Ma o le a le faagasologa o le gaosiga ma le lautele o le fanua e mafai ona faʻaaogaina se pepa malulu faʻatasi ma se faiga faʻalavelave faʻapitoa ma le tele o galuega tauave e faʻaaogaina.
1. Alamanuia tau taavale
I le avea ai o se laupepa malulu e faia i le uʻamea e pei o se mea mataʻutia, e mafai ona faʻaaogaina i le gaosiga o taavale e manaʻomia ai nisi mea e sili atu le malosi e pei o le uʻamea, o lea e mafai ai e laupepa malulu malulu ona faia se sao faapitoa i le pisinisi tau taavale.O le laupepa malulu malulu e mafai ona faʻaopoopoina i vaega faʻafefete i totonu o le gaosiga o le gaosiga o taavale pe a uma ona faia i le uʻamea maualalo-carbon, lea e iai se faʻaleleia lelei i le faʻaogaina o le faʻamalosi ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le taavale.

2. Alamanuia faufale
O ie ta'ai malulu o lo'o faia muamua i u'amea mata e ala ile fa'ata'avale tioata ile vevela ole potu.I le avea ai o se toe faʻainisinia ma faʻaleleia mea uʻamea, ua latou faʻaleleia le faʻatinoga i itu uma, ma e mafai ona faʻaogaina i manaʻoga o fale faufale faʻaonaponei.fa'aaogaina i mea faufale.

3. Alamanuia Malamalama
I totonu o pisinisi mama, o laupepa malulu e masani ona faʻaaogaina i nisi o meaafale ma mea faigaluega i le olaga i aso faisoo, ma faʻamaonia lelei-faʻamaonia pepa malulu e mafai ona faʻaogaina mea ola e pei o atigi mea faigaluega fale, mea umukuka ma isi mea a le fale e umi atu le auaunaga. .

4. Faatoaga, fagafao ma faigafaiva
Mo mea faigaluega gaosi ma mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻaaogaina i le felauaiga o mea tau faʻatoʻaga, saito e faia mai faigafaiva, aano o manu ma vai, mea o loʻo taʻavale malulu e manaʻomia e faʻamaeʻa.

E mafai ona vaʻaia o laupepa malulu e faia i mea uʻamea e mafai ona faia se sao i vaega eseese ma avea ma vaega o latou vaega meafaigaluega.O le mea lea, pe a suʻe se fale gaosi oloa, e tatau i tagata gaosi oloa ona maua se mea e sili ona lelei i luga ole laiga malulu e faʻamautinoa ai le lelei oa latou lava oloa.I le faaopoopo atu i vaega o loʻo taʻua i luga, e mafai foʻi ona faʻaogaina laupepa malulu malulu i le teuina faʻapisinisi ma le afifiina.


Taimi meli: Me-22-2023